Kjøttfri Onsdag; spansk tortilla.

Da er det onsdag igjen, og klart for ukas vegetaroppskrift. Må innrømme at denne uka går fryktelig fort, jeg har fire netter i strekk og da blir det ikke mye igjen av døgnet til skriving, har normalt sett tre men tok ekstra i natt. Det er problemfritt med flere nytter i strekk for meg, søvnkvaliteten min på dag kontra natt kan ikke sammenlignes. Det er helt snodig, men jeg fikk en fitbitklokke til jul og den registrere også søvnen min så jeg ser nå hvorfor jeg er så trøtt når jeg sover på natt kontra dag. Men det blir ett helt annet innlegg om det seinere. Poenget er at tida flyr, så gjør det beste ut av den! Over til dagens middag!

Spansk Tortilla Fra Coop

Jeg brukte brokkoli, paprika, potet og gulerot, kokte potetene lett før jeg delte de i biter, resten delte jeg opp i passende biter. Vispet egg og krydret lett med salt og pepper. Stekte først poteter og gulerøtter lett i stekepanna i olivenolje, helt disse grønnsakene på en asjett og stekte paprika og brokkoli lett, de skal være sprø fortsatt men gjennomvarme. Så tok jeg poteter og gulerøtter oppi stekepanna igjen til de andre grønnsakene.

Tok så eggeblandingen oppi stekepannen og drysset over ost. Lot det steke på plata til stive kanter og satt hele stekepannen inn i ovnen for å steke videre. Stekte på 180 grader til egget var stivt. Lot den stå og hvile litt før vi spiste.

Vi hadde hvitløksbrød til, det smakte veldig godt! Alle var fornøyde og vi var enige om at dette var en favoritt framfor forrige ukes pai.

#vegetar #grønnsaker #sunt #mamma #familie #blogg

Én kommentar

Iselin Renée

11.01.2017 kl.20:43

Sunt og godt :)

Skriv en ny kommentar

Enheltvanligmamma

Enheltvanligmamma

37, Skien

Jannike 37år, gift, skilt og gift igjen, denne gangen med drømmemannen! Jeg er mamma til Prinsessa 12år, Lillesøster 1 år og bonusmamma til Snuppa 16 år som bor hjemme og Søta 11 år som bor i fosterhjem. Jeg er sykepleier og jobber for kommunen. Jeg trener på Stamina hot og er over gjennomsnittet interessert i alt som har med ernæring å gjøre, baking er gøy! Vi har to hunder, en chihuahua og en blanding av Jack russel terrier og border collie. Jeg liker interiør og vet hvordan jeg vil ha det hjemme. Jeg liker å skrive, det har jeg alltid gjort, og her kommer jeg til å sette ord på våre utfordringer i hverdagen. Anbefaler deg å lese innlegget om oss, så får du mer oversikt over hvem vi er. Husk at mine bilder er mine, vil du låne så spør først!!

Kategorier

Arkiv

hits